FeaturedSport

Geen excuus: deze sporten zijn voor álle mannen

Danny Bijl1352 views
Racefiets

Sport is belangrijk, ook voor mannen. Maar we hebben niet allemaal tijd en zin om bij een tennis- of voetbalclub te gaan, en na een lange dag werken zitten we liever thuis op de bank dan in de sportschool. Maar sporten is enorm belangrijk, en hoeft helemaal niet vervelend te zijn of veel tijd te kosten, dus mannen geen excuus en aan de slag. Wij zette voor u enkele sporten ideaal voor mannen op een rijtje.

Hardlopen

Hardlopen is een sport die je erg eenvoudig kunt opbouwen en uitvoeren. Je bent niet gebonden aan vaste trainingstijden en hoeft geen rekening te houden met anderen. Hardlopen doe je wanneer en waar jij wilt. Maar het is wel belangrijk om het vol te houden en niet na een paar keer op te geven, het begin zal zwaar zijn maar het zal steeds soepeler verlopen.

Hardlopen

Zwemmen

Bij zwemmen geldt net als bij hardlopen dat je geen rekening hoeft te houden met andere en je bent niet tijdgebonden. Natuurlijk moet je rekening houden met de openingstijden van een zwembad, maar in de zomer kun je bijvoorbeeld ook in een meer zwemmen. Zwemmen is een ideale sport waarmee je je vrijwel alle spieren in je lichaam traint. En door dat je in het water licht, voelt de inspanning stukken minder zwaar.

Zwemmen

Wielrennen

Ook wielrennen is een sport die je eenvoudig zelf kunt plannen en uitvoeren. Je hebt er niet veel voor nodig; een goede racefiets, gepaste kleding en een paar keer per week een uurtje tijd. Fietsen is net als hardlopen een sport dat je goed kunt opbouwen. De eerste rit zal moeizaam gaan en je zult er spierpijn aan over houden. Maar dat wil niet zeggen dat niet het steeds beter zal gaan.

Racefiets

Met deze drie sporten kun je op simpele wijze genoeg beweging krijgen. Het is leuk om te doen en je kunt het eenvoudig in je dagelijkse schema inplannen. Geen excuus meer, deze sporten zijn voor álle mannen!

Leave a Response