LifestyleGadgetsReizen

Klaar voor de zomer met 5 abonnementen

Redactie MannenNieuws873 views
Klaar voor de zomer

Het zonnetje schijnt en het kwik stijgt: de zomer komt eraan! Om ervoor te zorgen dat je helemaal summer ready bent, hebben wij alvast de 5 must-have abonnementen van deze zomer voor je op een rijtje gezet. Anno 2019 hoef je maar weinig te besteden voor een luxe lifestyle. De nieuwste telefoon, hipste muziek en zelfs een werkende fiets: je kunt het allemaal hebben met een abonnement. Zo bespaar je geld en ben je van alle trends thuis.

1. Sportschool

Het duurt nog wel even voordat de zwembroeken uit de kast komen. Maar toch, zodra dat moment er is moet je er klaar voor zijn. Een abonnement voor de iron temple is de ideale manier om van die bierbuik af te komen en een sixpack te kweken. Daarbij is het niet alleen prettig om er goed uit te zien, het is ook hartstikke gezond om te bewegen! Wil jij extra luxe? Kijk dan naar de bonussen die de gym biedt voordat je je abonnement afsluit. Een sauna, zonnebank en goede apparatuur tilt je ervaring naar een heel nieuw niveau!

2. Kledingbox

Of je nou naar de sportschool gaat of niet, je steelt de spotlight met een stylish outfit. Het samenstellen van zo’n outfit is alleen niet altijd zo makkelijk. Daarom heb je tegenwoordig de handige kledingbox abonnementen. Voor een vaste prik per maand ontvang je een pakket met complete outfits voor verschillende gelegenheden. Je hebt ze ook nog eens in allerlei stijlen en merken, van Outfittery tot The Cloakroom. Super handig!

3. Spotify

Het is een inkoppertje, maar Spotify mag écht niet missen op deze lijst. Ben je ergens aan het chillen in het park, op het strand of op een feestje, dan moet je muziek hebben. En niet alleen jouw favoriete muziek, maar ook die van al je vrienden en vrienden van vrienden. Spotify kan je natuurlijk ook gratis beluisteren, maar de betaalde versie is vele malen beter. Weg met die advertenties en limitaties. Zo ben jij in het middelpunt van elk feest.

4. Smartphone

Duh, iedereen heeft een smartphone. Maar waar de meeste mannen de fout in gaan is de mobiele abbo. Op vakantie, aan het strand of op een festival, niks is meer irritant dan het moeten zoeken naar een wifi-spot om je vrienden en familie te kunnen bereiken. Met een flexibel abonnement sta je nooit meer zonder data. Onze tip? Vergelijk verschillende Sim Only abonnementen en bekijk welke het beste bij jou past.

5. Swapfiets

Woon je in de Randstad, dan heb je ze wel gezien: de blauwe voorbanden van de Swapfiets. Dit is by far de chillste manier om de stad rond te komen. Voor de prijs van een Sim Only abonnement krijg je een gloednieuwe fiets thuisbezorgt. Heb je een lekke band of doet je bel het niet meer? Geen probleem, Swapfiets komt gratis bij je langs om het te fixen. Zo hoef je nooit meer naar de fietsenmaker. Nee, want de fietsenmaker komt naar jou.

Leave a Response