Fashion

Mannen versus vrouwen – verbeter je relatie!

Redactie MannenNieuws1190 views

Laughing_coupleNatuurlijk, je weet al lang dat er grote verschillen zijn tussen mannen en vrouwen. Beide geslachten hebben zo hun eigenaardigheden dat soms voor de nodige irritaties kan zorgen. Misschien loop jij er in je relatie ook wel tegenaan en heb je het idee dat de communicatie tussen jou en je partner niet altijd vlekkeloos verloopt. Wat kun jij er nu aan doen om ervoor te zorgen dat deze issues tussen jou en je partner niet op ruzies uitlopen?

Eigen gedachten en behoeftes

Probeer te accepteren dat jij en je partner allebei eigen gedachten en behoeftes hebben. Jullie zijn allebei een individu die er in zijn of haar totaliteit mag zijn. Door elkaar ruimte te geven om een autonoom persoon te zijn, leer je elkaar meer waarderen en zul je minder snel geïrriteerd raken.

Prestaties versus balans

Over het algemeen zijn mannen meer prestatiegericht dan vrouwen. Dat kun je onder andere terugzien als er een voetbalwedstrijd op televisie is. Mannen genieten er eigenlijk altijd van om een ander te overtreffen. Vrouwen daarentegen geven vaak veel meer de voorkeur aan de balans. Probeer je vrouw daarin tegemoet te komen en durf ook eens een verlies te incasseren.

Kijken naar andere vrouwen is aangeboren

Heb je weleens op je donder gehad omdat je vrouw vond dat je teveel naar andere vrouwen keek? Dat kan ze je niet geheel kwalijk nemen, want als man ben jij vaak veel meer visueel ingesteld dan een vrouw. Voel je niet teveel schuldig, want als jij naar een andere vrouw kijkt, hoeft dat niet direct te betekenen dat je ook met haar naar bed wilt. Accepteer deze aangeboren eigenschap van jou als man en leg je vrouw uit dat er niets aan de hand is. Natuurlijk vertel je haar tegelijkertijd hoe mooi je haar vindt en wat zij voor jou betekent!

Kortom, werk aan de winkel! Laat je ons weten hoe het gegaan is tussen jullie?

Leave a Response