LifestyleReizenSport

Meer pret met de elektrische transportfiets

Redactie MannenNieuws1504 views

Ze zijn stoer, fietsen fijn én je kunt er zonder moeite je krat bier meenemen. De elektrische transportfiets is een ideale “partner” in al je dagelijkse fietstochten. Deze lifestyle fiets sluit naadloos aan bij jouw wensen als je op zoek bent naar een goede transportfiets. Hoe hij dat doet? Lees mee!

Work and play

Met de elektrische transportfiets worden je dagelijkse ritten nét dat beetje makkelijker. Wil je vaker naar je werk fietsen? Dat kan! Door de comfortabele ondersteuning fiets je moeiteloos langs de file naar je werk. Dit brengt natuurlijk vele voordelen mee. Je kunt langer over je ontbijt doen (of uitslapen 😉 !), je ontspant meer door de inspanning van het fietsen én je bespaart op de lange duur geld uit voor leuke(re) dingen!

En wil je na je werk graag sporten? Dat kan! Dankzij de handige transportdrager kun je je (zware) sporttas gewoon meenemen naar werk en gelijk na je werk doorgaan. Zo bespaar je nog meer tijd! Fietsen heeft dus alleen maar voordelen.

Vrije tijd

Ook op de dagen dat je niet naar werk hoeft te fietsen is een transportfiets ideaal. Met een beetje goede fietsaccu kun je kilometers lang fietsen. Heerlijk als je op zaterdag eerst een rondje door de omgeving wegtrapt om vervolgens op een terrasje te eindigen. En voor de vaders – op de meeste elektrische transportfietsen passen ook gewoon kinderzitjes. Zo kunnen jullie ook samen op pad!

En misschien wel de meest ideale toepassing van je transportfiets – er past gemakkelijk een krat voorop. Of je nou een lege krat plaatst waar je je tas gemakkelijk in kunt stoppen of op de terugweg een krat bier meeneemt – het past allemaal! Wel zo praktisch als je een BBQ hebt met je maten!
(een kleine Weber past ook hebben we proefondervindelijk ondervonden, kun je barbecuen in het park!)

Praktisch onderweg

Er kleven meerdere voordelen aan een elektrische transportfiets ten opzichte van een stadsfiets. We sommen ze graag nog even voor je op:

  • De praktische voor- en achterdrager: Of je nu een krat voorop plaatst of een kinderzitje – deze stoere krachtpatser kan alles aan!
  • Een stuurslot: met een eenvoudig te bedienen stuurslot zorg je ervoor dat het stuur niet kan kantelen als je je fiets geparkeerd hebt. Dat is natuurlijk superhandig als je dat kratje pils voorop hebt staan. Het voorkomt een beschadigde fiets én flesjes die gewoon heel blijven.
  • Een tweepootstandaard: Niet één maar twee poten aan de standaard zorgen ervoor dat je fiets heel stabiel staat. Wel zo praktisch!

Kortom – dit type elektrische fiets noemen wij een echte lifestyle fiets en je snapt door bovenstaande uitleg natuurlijk wel waarom. Dit is niet zomaar een fiets maar een fiets die ideaal in jouw leven verweven kan worden.

Leave a Response