FashionGadgetsLifestyle

Pulsar Herenhorloges: onmisbaar voor de moderne man

Redactie MannenNieuws1272 views
Pulsar Herenhorloge

Het horloge is een essentieel accessoire voor de moderne man. Tijd is vandaag de dag kostbaar en je wilt altijd kunnen zien hoe laat het is. Daarnaast is een horloge tegenwoordig ook een echte eyecatcher. Er zijn veel verschillende horloges, voor diverse gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan sportieve watches of chique horloges met leren of gouden details. Pulsar verkoopt stoere horloges ideaal voor elke aangelegenheid. Degelijke kwaliteit, een mooie uitstraling, maar ook met een sportief tintje. Wat maakt deze horloges nu zo speciaal?

Pulsar

Het eerste Pulsar horloge werd in 1970 uitgebracht. In deze jaren was de technologie in opkomst én daar speelde dit merk slim op in. Zo bracht Pulsar in 1980 het eerste rekenmachine horloge uit én hebben ze door de jaren heen vele awards gewonnen voor hun vernieuwende ideeën. Het Pulsar Accelerator horloge PZ5031X1 is een horloge wat onmisbaar is voor de moderne man.

Pulsar Accelerator horloge

Dit sportief ogende horloge is een chronograaf. Dit houdt in dat je dit horloge ook kunt gebruiken als stopwatch. Het Pulsar Accelerator horloge beschikt over een Solar uurwerk en heeft een stoere stalen kast en horlogeband. De horlogekast wordt beschermd door een hardlex mineraal glasplaatje en het horloge weegt 138 gram.

Pulsar Accelerator horloge

Stoer design

Het contrast tussen de stalen horlogeband én de zwarte wijzerplaat zorgt voor een stoere look. Bovendien is dit horloge ook in het donker te gebruiken, aangezien het Pulsar Accelerator horloge over zowel lichtgevende wijzers als een lichtgevende index beschikt.

Pulsar Accelerator horloge 2

Overige functies

Zoals we eerder schreven is het Pulsar Accelerator horloge een chronograaf. De stopwatch meet tot maximaal 29:59 minuten in stappen van 1/1 seconden. Daarnaast beschikt het horloge over een Tachymeter en is het horloge waterdicht tot 100 meter.

Pulsar Accelerator horloge 3

Scherp geprijsd

Het horloge kost iets minder dan 200 euro (€ 195,00), maar dat is deze zeker waard. Een Pulsar horloge is geschikt voor elke gelegenheid. Een horloge dat lang mee gaat én waar je dag in, dag uit plezier van hebt!

Vind jij dit horloge ook zo mooi? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Leave a Response