GadgetsLifestyle

Tot € 400,- inruilwaarde voor je gebruikte smartphone!

Redactie MannenNieuws1323 views
S9 400 blog

Wil jij een nieuwe Samsung Galaxy telefoon? En is jouw huidige smartphone in goede staat? Dan hebben we goed nieuws voor je! Want bij aankoop van een Samsung Galaxy S9 of S9+ bij KPN met abonnement krijg je nu €100,- bóvenop de inruilwaarde van je oude smartphone. Daarmee kun je tot wel €400,- retour ontvangen! Dat is niet alleen beter voor jouw portemonnee, maar ook voor moeder natuur. Hoe het allemaal werkt, lees je hieronder. Nieuw! Samsung Galaxy S9 en S9 Plus

De Galaxy S9 en Galaxy S9+ zijn Samsung’s supersterren van 2018. Beide smartphones hebben flinke upgrades gekregen ten opzichte van de Galaxy S8 en S8+. Zo heeft Samsung het design van de S9 en S9+ verder verfijnd: met nóg dunnere randen, oneindig veel scherm en 3 kekke kleuren zijn de new kids on the smartphone block nét dat beetje smoother dan hun voorgangers.

Heel veel scherm voor je geld

De ‘gewone’ Samsung Galaxy S9 is voorzien van een 5,8-inch beeldscherm. Het scherm van de S9+ is maar liefst 6,2-inch. Dat is slechts 0,1-inch kleiner dan die van de Samsung Galaxy Note8! Uieraard zijn deze zogeheten Infinity Displays voorzien de laatste Super AMOLED schermtechnieken. Zuivere kwaliteit, zoals we van Samsung gewend zijn. Hiermee krijg jij dus heel veel scherm voor je geld. En kun je ultiem genieten van video’s en games.

Buitenaards innovatieve camera

Samsung kondigde hun supersterren niet voor niets aan met de slogan ‘The camera reimagined’. De camera’s van de paradepaardjes van 2018 gaan inderdaad voorbij aller verbeelding. Zo is de 12-megapixelcamera van de Galaxy S9 en S9+ voorzien van een dubbel diafragma. Hierdoor reageert de revolutionaire camera als een menselijk oog. Dit betekent dat jij in alle lichtomstandigheden waanzinnige foto’s kunt maken, zowel overdag als ’s nachts. De Galaxy S9 Plus heeft niet 1 maar 2 camera’s aan de achterkant. Hiermee kun je foto’s maken met sublieme scherptediepte-effecten. In smartphoneland noemen ze dat ook wel ‘bokeh’. Last but not least: de S9 en S9+ hebben allebei een Super Slow-mo camerafunctie. Hiermee schiet je beelden van maar liefst 960 frames per seconde. Deze super toffe video’s kun je verder opfleuren met een achtergrond en muziekje naar keuze. Hoe leuk is dat?!

Spek je portemonnee én moeder aarde

Koop jij in de periode van 25 februari t/m 15 maart 2018 een Samsung Galaxy S9 of S9 Plus met abonnement van KPN? En doe je daarbij afstand van je oude smartphone? Dan krijg je van Samsung 100 euro terug plús de inruilwaarde van je oude barreltje. Daarmee kun je tot wel 400 euro retour ontvangen! Dat is niet alleen beter voor jouw portemonnee, maar ook voor moeder natuur. Waarom? Ingeruilde smartphones, of onderdelen ervan, worden hergebruikt of gerecycled. Dat is dus heel duurzaam. Zo begint een schonere wereld bij jouw nieuwe Samsung.

Wat moet je doen voor die poen?

Om die extra 400 euro’tjes te vangen, moet je wel iets doen.
Samsung heeft hiervoor een speciale inruilpagina gemaakt. Op deze pagina vul je de volgende dingen in:
– het type van je oude telefoon
– een checklist over de staat van je oude telefoon
– het typenummer jouw nieuwe Galaxy S9 of S9+.
Kind kan de was doen!

Nadat je je oude telefoon hebt opgestuurd, ontvang je binnen een paar weken het inruilbedrag én de extra 100 euro voor het inruilen van je oude telefoon gewoon op je bankrekening.

Kortom: met de Samsung inruilactie geef je je oude telefoon, of onderdelen ervan, een tweede leven. En in ruil daarvoor krijg je de best mogelijke prijs voor je nieuwe Galaxy S9 en S9+. Win-win!

Als eerste de nieuwste Samsung hebben?

Wil jij als één van de eersten schitteren met Samsung’s nieuwste superster? Pre-order dan nu bij KPN! Als je voor 8 maart bestelt, heb jij jouw Galaxy S9 of S9+ op 9 maart in huis.

Pre-order
Samsung Galaxy S9 of S9+.

Leave a Response