GadgetsLifestyle

Vier vette Playstation 4 spellen die dit jaar gaan uitkomen

Redactie MannenNieuws1108 views
PS 4 spellen fifa19

Waar veel vrouwen gamen associëren met kinderen of pubers, spelen ook veel volwassen mannen op de spelcomputer. En daar is helemaal niets mis mee! Het is een ontspannen manier van vermaak. Van FIFA tot Call of Duty en alles wat hier tussenin zit. Een Playstation 4 is de beste vriend van menig man. Nu de zomer eraan komt en het weer iets beter wordt, belandt de Playstation een beetje op een zijspoor, maar zodra de temperaturen weer naar beneden duiken, herovert de spelcomputer zijn prominente plek in de woonkamer weer. Om alvast even vooruit te kijken naar wat ons allemaal te wachten staat hebben wij 4 vette Playstation 4 spellen op een rijtje gezet die dit jaar gaan uitkomen. Wij kunnen niet wachten!

1.      FIFA 19

Elke man met een Playstation 4 in zijn bezit moet ook FIFA hebben. Dit populaire voetbalspel behoort al jaren tot de meest verkochte spellen. Hoewel we momenteel nog volop genieten van FIFA 18, kun je bij verschillende winkels FIFA 19 pre-orderen. FIFA 19 wordt logischerwijs nóg beter met mooiere graphics en andere sensationele toevoegingen.

2.      Call of Duty: Black Ops IIII

Naast FIFA zijn de Call of Duty spellen ook razend populair. Met name de multiplayer modus is erg geliefd. Zo kun je samen met je vrienden tegen mensen van over de hele wereld spelen. Ook komt de ‘zombie modus’ uiteraard terug in dit nieuwe deel. Er wordt gezegd dat de zombie modus van Black Ops III groter wordt dan alle andere versies bij elkaar! Call of Duty: Black Ops IIII is vanaf 12 oktober verkrijgbaar.

Call of duty ps4

Lees ook: Virtual Reality wordt dé hype van de komende jaren!

3.      Red Dead Redemption 2

De Red Dead Redemption spellen van GTA-ontwikkelaar ‘Rockstar Games’ zijn ontiegelijk populair. Het is alweer een tijd geleden sinds de laatste titel uitgebracht werd. Zo dachten ze ook bij Rockstar Games. Deze herfst komt het derde deel ‘Red Dead Redemption 2’ uit. Dit spel is te koop vanaf 26 oktober.

4.      Days Gone

Naast vervolgspellen komen er dit jaar natuurlijk ook veel exclusieve spellen uit. Een van deze nieuwe titels is Days Gone. In deze avontuurlijke zombiegame. In deze game wordt de wereld bewoond door zombies en moet jij als hoofdpersoon jezelf zien te redden. Met name de graphics van dit spel zijn erg indrukwekkend. Over de releasedatum is nog niet veel bekend. In eerste instantie was het de bedoeling dat dit spel begin 2018 uit zou komen, maar nu zijn er zelfs geruchten dat dit 2019 wordt. Wij hopen in ieder geval dit jaar nog van dit spel te mogen genieten!

Welke titel kijk jij het meeste naar uit? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Leave a Response