Lifestyle

Vijf uitjes voor échte mannen

Redactie MannenNieuws492 views
Vijf uitjes voor échte mannen

Er gaat natuurlijk niks boven tijd met je maten doorbrengen. Heb je binnenkort een uitje met je vrienden, maar heb je nog geen idee wat te doen? Wij hebben de vijf stoerste uitjes voor je op een rij gezet. Het zijn activiteiten voor mooi weer, maar ook diverse indoor activiteiten. Het maakt dus niet uit of het regent, er is altijd wat leuks te doen!

Quadrijden

Heb je zin om lekker door de modder te scheuren op een off road terrein? Dan is quadrijden een goed idee. Op meerdere plekken in Nederland is het mogelijk om samen met je vriendengroep door de modder te scheuren. Parcours waar jij en je vrienden vol gas doorheen scheuren. Ervaar de snelheid, actie en spanning op vier wielen! 

Highland games

De highland games zijn al honderden jaren traditie in Schotland. Ga de strijd aan met je vrienden en ontdek wie er de stoerste man is. Van touwtrekken tot boomstam gooien, alles komt aan bod. Een sportief uitje waarbij het zeker is dat het een competitieve middag wordt. Dus trek die kilt aan en breng de Schot in je naar boven.

Karten

Karten

Laat de Max Verstappen in jullie los en ga scheuren op een kartbaan. Wie van jullie is de beste coureur en weet de snelste rondetijden neer te zetten? Ga de strijd met elkaar aan in meerdere heats. Wil je iets nieuws proberen? Je kunt tegenwoordig ook karten op ijs; driftend de bochten door!

Terreinwagen huren

Een middag offroaden met je vrienden op ruig terrein; wat wil je nog meer? Beklim steile hellingen, rijdt door modderpoelen heen en kom erachter wat de auto (en jij) allemaal in z’n mars heeft. Wordt een pro achter het stuur en leer hoe je met een auto elk terrein kunt doorkruisen. Kom je vast te zitten? Dan zorg je met behulp van je winch dat je weer los komt.

Paintballen

Een echte klassieker, maar zeg nou zelf wat is er gaver dan de hele dag met je vrienden call of duty naspelen in real life. Smeer wat war paint op je gezicht en ga de strijd met elkaar aan. Je kan al paintballen vanaf 2 man en samen een team vormen of juist tegen elkaar strijden. Paintball is ideaal wanneer het niet zeker is wat de weersomstandigheden zijn. Je hebt namelijk zowel indoor als outdoor parcours, waardoor het een ideaal uitje is voor elk moment. Bravo six, going dark!

Plan die middag!

Dus waar wacht je nog op; neem contact op met je vrienden en plan een gave middag in. Een ding is zeker, wanneer je kiest voor één van deze uitjes, weet je zeker dat het een geslaagde dag wordt!

Leave a Response