FashionFeatured

De 10 knapste vrouwen uit Californication

Danny Bijl3505 views
Natascha McElhone californication karen

Om even een open deur in te trappen: in Californication passeert er al wel eens een knappe vrouw. David Duchovny heeft met Hank Moody dan ook een van de grootste womanizers van de televisiegeschiedenis neergezet. Het is dan ook maar niet meer dan terecht dat zijn bed, en het scherm, aflevering in en uit gevuld wordt met de knapste vrouwen. Maar wie waren nu de 10 knapste?

10. Madeline Zima

Madeline Zima speelde Mia Cross in de serie en verscheen al in de pilot om tot seizoen 4 sporadisch terug te komen. Ze is de tienerdochter van Bill Cross en heeft als 16-jarige seks met Hank Moody. Om niet te zeggen dat ze door hem geobsedeerd is.

Madeline Zima californication

9. Rachel Miner

Rachel Miner speelde Dani California in seizoenen 1 en 2. De 22-jarige assistente van Charlie toont al van in het begin dat ze wel in is voor een paar fantasietjes. Blijkt dat het daar echter niet bij stopt: deze vrouw wilt nog veel meer.

Rachel Miner californication

8. Eva Amurri

Eva Amurri speelde in seizoen 3 Jackie en maakte meteen een onuitwisbare indruk op de kijker. Deze studente leek op het eerste zicht onschuldig tot bleek dat ze ook gewoon een stripster was. Top toch?

Eva Amurri Californication

7. Mädchen Amick

Mädchen Amick speelde Janie Jones in het tweede seizoen en al meteen werd de toon voor haar personage gezet: ze spendeert zowat de hele tijd in bikini en is ook de verloren liefde van Lew Ashby.

Madchen amick californication

6. Michelle Lombardo

Michelle Lombardo zette een personage neer in de eerste twee seizoenen die zelfs geen naam nodig had. Bekend als surfer girl was ze van begin af aan ontzettend aantrekkelijk. Deze kleptomane gaf de serie zeker en vast heel wat extra pit.

Michelle Lombardo californication

5. Carly Pope

Carly Pope speelde in seizoen twee een reporter van het bekende Rolling Stone magazine. Als Annika Staley was het meteen duidelijk dat zij en Hank de lakens zouden delen. De enige reden dat ze niet hoger staat? Slechts 2 afleveringen meegespeeld.

Carly pop californication

4. Carla Gugino

Carla Gugino speelde in seizoen 5 de sexy vamp Abby Rhodes. De advocate van Hank Moody die al heel erg snel heel wat meer dan een advocate wordt. Indrukwekkend dat ze in zo’n koste tijdsspanne een al bij al indrukwekkende groep fans bijeen kreeg.

Carla Gugino californication Abby Rhodes

3. Carla Gallo

Carla Gallo was sowieso een van de favoriete personages van zowat iedereen tijdens seizoen 2 en 3 van Californication. Ze maakte letterlijk iedere scène beter door de leuke manier waarop haar personage was geschreven. Deze pornoster had quasi evenveel seks op de serie als Hank zelf. Waarlijk indrukwekkend.

Carla Gallo californication dani

2. Diane Farr

Diane Farr speelde in seizoen 3 Jill Robinson die de assistente is van Hank tijdens zijn lesgevers periode. Niet alleen is ze slim, grappig en knap: bovendien weerstaat ze Hank redelijk lang. Goed voor een tweede plek!

Diane Farr Jill Californication

1. Natascha McElhone

Natascha McElhone speelt in alle seizoenen van Californication Karen van der Beek en is de grote liefde van Hank. Zijn ex-vriendin en de moder van zijn dochter. Het enige personage dat echt zijn interesse heeft en niks is knapper dan dat.

Natascha McElhone californication karen

Leave a Response