Vrouwen

Dit zijn de 8 mooiste voetbalvrouwen van het WK

Jaro2615 views

Het wereldkampioenschap voetbal is momenteel in volle gang en dat betekent dat veel mannen zich vermaken met kijken naar voetbal. Niet iedere wedstrijd is helaas even leuk en daarom kun je soms best wat afleiding gebruiken. Het kijken naar de vriendinnen of vrouwen van de voetbalsterren is op deze momenten een uitstekend idee. Om je alvast op weg te helpen zetten wij een aantal van de mooiste voetbalvrouwen op een rijtje.

Sam Cooke Smalling (Chris Smalling)

De Engelse verdediger Chris Smalling is misschien niet de meest verfijnde voetballer van dit WK maar buiten de lijnen zal hij ongetwijfeld over wat meer fijnzinnigheid beschikken. Met de rondborstige Sam Cooke Smalling heeft hij in ieder geval een van de mooiste voetbalvrouwen van dit Wereldkampioenschap voetbal aan de haak geslagen.

https://www.instagram.com/p/BjeExoplcHs/?taken-by=samsmallinginsta

Edurne (David De Gea)

Ook de Spaanse doelman David De Gea heeft het uitstekend voor elkaar. Hij is al een aantal jaar samen met de bekende Spaanse zangeres Edurne. Het koppel geldt sindsdien als een van de meest bekende van Spanje. Edurne deed in 2015 mee aan het Eurovisiesongfestival en eindigde op een 21eplaats. Behalve dat ze goed kan zingen ziet deze Spaanse schone er ook nog fantastisch uit.

https://www.instagram.com/p/Biw4PGhn2TN/?taken-by=edurnity

Lorelei Talon (Radamel Falcao)

De Colombiaanse spits Radamel Falcao blijkt ook naast het veld aardig goed te scoren. Hij is al sinds 2007 gehuwd met de schone blonde Lorelei Talon. In tegenstelling tot veel andere voetballers is hij dus al best lang samen met zijn vrouw en dat kunnen wij best begrijpen.

https://www.instagram.com/p/BisKlwinrtj/?taken-by=loreleitaron

Margaret Natsuki (Shinji Kagawa)

Japan doet ook deze editie weer mee aan het WK en dat betekent dat we kunnen hopen dat we een glimp van de Japanse voetbalvrouwen op kunnen vangen. Een van de sterren van de Japanse ploeg is Shinji Kagawa en ook zijn vrouw zal door menig voetballiefhebber met bewondering worden bekeken. De Japanse schone heet Margaret Natsuki en is inmiddels al een aantal jaar de vriendin van Kagawa.

https://www.instagram.com/p/BE7Vl-eFRqK/?tagged=margaretnatsuki

Theresa Kofoed Jørgensen (Nicolai Jørgensen)

De Nederlandse voetbalvrouwen zijn dan wel niet vertegenwoordigd, er lopen wel wat mooie vrouwen van eredivisievoetballers rond in Rusland. De vrouw van de Deense spits van Feyenoord Nicolai Jørgensen is er daar een van. De blonde Therese Kofoed Jørgensen heeft eigenlijk alles wat veel mensen zo mooi vinden aan Scandinavische vrouwen.

https://www.instagram.com/p/BkNdW7znvbe/?taken-by=theresakofoed

Lees ook: Dit zijn de 10 mooiste voetbalvrouwen ter wereld!

Ruby Mae (Dele Alli)

Dele Alli is een van de sterren van de Engelse ploeg op het WK. Zijn vriendin Ruby Mae mag ook met recht een ster genoemd worden. Dit jonge model is het gezicht geweest van talloze reclamecampagnes van grote merken. De mooie brunette is met recht een van de mooiste voetbalvrouwen van het WK.

https://www.instagram.com/p/BjRLVO8Fjvf/?taken-by=rubymae3223

Sara Sálamo (Isco)

De onrust rondom de Spaanse ploeg zal Isco waarschijnlijk snel zijn vergeten. Ook de Spaanse ster van Real Madrid heeft namelijk een van de mooiste vriendinnen van alle spelers op dit WK. Zijn vriendin Sara Sálamo heeft niet alleen een prachtige naam, maar ziet er ook nog eens fantastisch uit.

https://www.instagram.com/p/BgoOZgiDKbC/?taken-by=sarasalamo

Antonella Roccuzzo Messi (Lionel Messi)

Ook de volgens velen beste voetballer aller tijden heeft natuurlijk een mooie vrouw. Lionel Messi trouwde in 2017 met zijn jeugdliefde Antonella Roccuzzo. Deze mooie vrouw heeft een leuke uitstraling en is dus al heel wat jaren samen met de Argentijnse ster.

https://www.instagram.com/p/BjZNbAZgWmp/?taken-by=antonella_roccuzzo

Wat vind jij de mooiste voetbalvrouw? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Jaro
Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van de lifestyle blog Tipify. Hier vind je handige tips voor jongvolwassenen.

Leave a Response