Lifestyle

Eerste trailer FIFA 19: eindelijke de Champions League

Jaro906 views
FIFA-19

FIFA is nog steeds een van de populairste spellen die jaarlijks uitgebracht wordt. Elke jongen speelt het spel, en zelfs mannen die een stuk ouder zijn genieten nog van een potje FIFA op zijn tijd. En nu is de nieuwe trailer van FIFA 19 uit, en er is gelijk een hoop van te zeggen. Het allerbelangrijkste nieuws: je kunt eindelijk de Champions League in met je favoriete team. De FIFA, de UEFA en EA Sports hebben de gesprekken afgerond, en het spel heeft de rechten van de meest prestigieuze beker weten te verkrijgen.

Hoe gaat het eruit zien?

Uiteraard is het nog afwachten hoe het alles precies in zijn werking gaat treden, maar EA heeft al wel wat kleine details prijsgegeven. Zo is bekend dat er zowel in de carrièremodus als in FIFA Ultimate Team gebruik gaat worden gemaakt van de Champions League rechten. In de carrière moet je dan denken aan wedstrijden spelen in het toernooi. In het FUT-speltype wordt er waarschijnlijk gekeken naar speciale kaarten van spelers. Overigens is er ook iets dat (alweer) door de Champions League wordt overschaduwd. De Europa League zal namelijk ook in de nieuwste game verschijnen!

Lees ook: Vier vette Playstation 4 games die dit jaar uitkomen!

The Journey

Sinds FIFA 17 zit The Journey is het voetbalspel. Het verhaal van de jonge Alex Hunter en zijn beste vriend die aan de weg timmeren als nieuwe voetbalster. Je volgt ze vanaf hun eerste profcontract, en in FIFA 19 zal de verhaallijn hoogstwaarschijnlijk tot een einde komen. De kans is groot dat Alex ook in de Champions League uit zal komen, nu dit tot de mogelijkheden is komen te horen. Natuurlijk is dit nog niet zeker, aangezien men ook verwachtte dat Hunter naar het WK zou gaan in FIFA 18, en dat niet gebeurde.

Aanpassingen aan de gameplay

Natuurlijk wil iedereen graag weten hoe FIFA 19 gaat spelen, maar er is voor de rest is er nog niet veel te zeggen over het nieuwe spel van EA Sports. Normaal gesproken komt het spel rond eind september uit, en dat zal ook dit jaar wel weer gebeuren. Tot die tijd zullen er tal van trailers en nieuwsberichten naar buiten komen waar meer informatie over de gameplay gedeeld zal worden.

FIFA-19-champions-league

Lees ook: Virtual Reality wordt dé hype van de komende jaren!

Release

Vanaf wanneer kun je genieten van al dit moois? De releasedate voor FIFA 19 is 28 september. De geweldige voetbalgame komt op  de pc, PlayStation 4, Switch en Xbox One uit. Waar de vorige edities ook op de Playstation 3 en Xbox 360 uitkwamen is dit bij FIFA 19 dus niet het geval!

Kijk jij uit naar FIFA 19? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Jaro
Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van de lifestyle blog Tipify. Hier vind je handige tips voor jongvolwassenen.

Leave a Response