Wonen

Gemakkelijk scoren met een leuk interieur

Redactie MannenNieuws832 views
Een leuk interieur

Zie jij jezelf als een echte vrouwenversierder? Dan is het natuurlijk extra jammer als de dame in kwestie op je afknapt. Dat kan misschien komen door een slechte adem of slordige kleren. Maar valt het jou op dat vrouwen niks meer laten horen zodra ze bij jou thuis zijn geweest? Dan is er best kans dat ze zijn afgeknapt op jouw manneninterieur. Want als vrouwen íets belangrijk vinden, dan is het wel een leuk en gezellig interieur.

Kijk eens even naar de vloer

Een vrouw houdt niet van koude voeten. En ook niet van losse kabels of andere troep op de grond. Maak dus eerst je vloer eens even schoon en kijk dan wat je kunt opknappen. Is de vloer eigenlijk aan vervanging toe? Dan kun je misschien nog kijken voor een mooi vloerkleed om de vloer een beetje te camoufleren. Kabels werk je netjes weg, of je zorgt op zijn minst dat ze niet in het zicht liggen.

Fatsoenlijke verlichting

Heb jij nog die kale peertjes van de verhuizing van jaaaaren geleden? Gewoon omdat het jou toch niet uitmaakt hoe het eruitziet? Geloof me maar, voor een vrouw maakt het wel uit! Dat betekent dat je dus maar beter kunt zorgen voor fatsoenlijke verlichting als de vrouw van je dromen bij jou over de vloer komt. Kies bijvoorbeeld voor een paar simpele grote rotan hanglamp in je woonkamer. Ziet er bíjna hetzelfde uit als je kale peertje, maar valt veel meer in de smaak bij de dames! Kijk eens even rond in een leuke woonwebwinkel als sweetlivingshop.nl. Dan kun je gewoon met één klik de verlichting bestellen en krijg je het handig thuisbezorgd.

Zijn de belangrijkste ruimtes netjes schoon?

Ziet je kamer er netjes uit? Het hoeft niet allemaal te blinken en te glanzen, maar veel vrouwen vinden het echt vervelend als het vies is in huis. Misschien houd je je huis wel redelijk schoon, maar ziet het er gewoon niet netjes uit. Bijvoorbeeld als je muur helemaal vergeeld of vlekkerig is. Dus kijk ook naar dingen die je op een makkelijke manier kunt opknappen, zodat je huis er een stuk netter uitziet voor je bezoek. Ook de badkamer en de keuken zijn heel belangrijk, dus maak je die ook schoon. Zijn de keukenkastjes erg lelijk geworden, dan kun je zelf de keukenkastjes schilderen. Vrouwen vallen ook op handige doe-het-zelvers.

Een net toilet

Scoren met een leuk interieur

Misschien kan het jou niet zoveel schelen hoe je wc eruitziet. Maar voor een vrouw ligt dat heel anders. Dit zijn enkele absolute eisen:

  • Een fatsoenlijke wc-bril die er schoon uitziet en die ook goed vastzit
  • Een wc die er schoon uitziet, dus geen vieze resten in de pot
  • Heb je een fonteintje, haal daar dan ook even een doekje over

Het liefst zien ook de wanden en de vloer er netjes en schoon uit. Zelfs een antieke wc met van die ouderwetse groen-en-bruine tegeltjes kan er netjes schoon uitzien als je even je best doet. Zorg er in elk geval voor dat jouw dame gewoon naar het toilet kan zonder dat ze meteen gillend je huis uit rent.

Geen ongedierte

Mieren, slakken of nog erger… muizen en ratten! Voor veel dames is dit een absolute afknapper. Dat een man wat minder netjes woont dan een vrouw is nog wel te overzien, maar ongedierte is voor veel vrouwen een no-go. Verwijder ook (de meeste) spinnen in de hoekjes en op het plafond.

Een sfeervolle slaapkamer

Is jouw slaapkamer heel macho ingericht? Geen goed idee! Kies liever voor meer sfeer. Natuurlijk moet je zorgen dat je interieur er niet uitziet alsof je moeder langs is geweest. Maar maak het er wel gezellig. Koop wat kussentjes, een nieuw dekbed en vooral: een mooi schoon laken. Zelfs je eerste date zal vast stiekem even in je slaapkamer gluren als jij even weg bent. Dus: ook daar maak je het even wat gezelliger en schoner.

Natuurlijk moet je eerst een vrouw zover krijgen dat ze eens bij je thuis wil komen kijken. Maar als het dan zover is, is het wel extra belangrijk dat je huis er netjes en gezellig uitziet. Wil jij ook graag makkelijk scoren bij een vrouw? Dat doe je met een mooi en gezellig interieur.

Leave a Response