Fashion

Muscle fit broeken van ICON. AMSTERDAM zijn helemaal ‘in’

Redactie MannenNieuws777 views
Muscle fit broeken van ICON. AMSTERDAM zijn helemaal ‘in’

Goed nieuws voor gespierde mannen! Het jonge Nederlandse broekenmerk ICON. AMSTERDAM is aan een exponentiële groei in populariteit bezig. Dat heeft het te danken aan haar ongekend populaire recente wintercollectie. Inmiddels verkoopt het merk ruim 15.000 broeken per maand en heeft het wereldwijd al meer dan 100.000 broeken verkocht. En dat voor een modebedrijf dat pas in 2018 opgericht werd. Dat belooft wat voor de zomercollectie die op komst is.

Muscle fit

Muscle fit

ICON. AMSTERDAM werd in oktober 2018 opgericht door Samuel Onuha. Zijn doel is om in te spelen op de vraag naar stijlvolle broeken met een zogenaamde ‘muscle fit’ pasvorm. Dit is een ultra strakke maar rekbare pasvorm die je spieren er extra mooi laat uitkomen. Dit soort broeken was bij de oprichting van het bedrijf in Nederland maar beperkt beschikbaar. Daar wilde Onuha verandering in brengen door muscle fit collecties te lanceren voor zowel het zomerseizoen als het winterseizoen. Het gevolg van deze inspanningen is dat ICON. AMSTERDAM nu al meer dan 40.000 terugkerende klanten heeft verzameld. En dat is niet slechts in Nederland, maar ook in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en zelfs ook de Verenigde Staten.

Succesvolle wintercollectie

Het grote succes heeft ICON. AMSTERDAM te danken aan de grote populariteit van haar meest recente wintercollectie. Daarbij heeft het zeker ook geholpen dat bekende namen zoals Rico Verhoeven en YouTubester Vitali Zdorovetski de muscle fit broeken van ICON. AMSTERDAM zijn gaan dragen. Het succes van de wintercollectie is in het bijzonder knap omdat de collectie tot stand moest komen tijdens de onzekerheid van de coronacrisis. Samuel Onuha en zijn team hebben op hun eigen intuïtie moeten vertrouwen, en zoals de verkoopcijfers uitwijzen is die intuïtie betrouwbaar gebleken: 15.000 broeken van ICON. AMSTERDAM gaan er nu per maand over de toonbank.

Nieuwe zomercollectie

Nieuwe zomercollectie

Inmiddels staan we zo’n beetje aan de vooravond van de lancering van de nieuwe zomercollectie van ICON. AMSTERDAM. Ook nu wordt dit weer een collectie die volledig uit broeken bestaat, en dat lijkt in de toekomst niet te gaan veranderen. Als dedicated broekenmerk gaat ICON. AMSTERDAM zich in haar nieuwe zomercollectie wat meer richten op kleding voor het nachtleven. Daar lijkt gelukkig deze zomer weer meer ruimte voor te zijn, en dat mag natuurlijk wel gevierd worden met een mooie nieuwe collectie zomerse broeken. Het bedrijf belooft voor de nieuwe collectie een verbeterd ontwerp van haar broeken en een vervaardiging uit hoogwaardigere materialen. Daarnaast zullen de nieuwe broeken de mogelijkheid hebben om met een riem gedragen te worden. ICON. AMSTERDAM verwacht met de zomercollectie nog dit kalenderjaar de volgende grens van 200.000 verkochte broeken te gaan doorbreken.

Kortom, iets moois om naar uit te kijken op modegebied voor de komende zomer. Hoog tijd om die gespierde benen te showen in zo’n mooie muscle fit broek!

Leave a Response