ReizenNieuws

Op vakantie met Sim Only? Check je voordeel!

Redactie MannenNieuws1208 views
vakantie sim only

Nog eventjes en dan is het weer zomervakantie! Ga jij dan op vakantie naar het buitenland? Vanaf dit jaar kun je in andere EU-landen bellen en internetten met je Nederlandse bundels. En het mooie is: dit kost geen cent extra.

Sim Only is een ideaal abonnementstype als je zelf al een prima smartphone hebt. De maandelijkse lasten zijn hiermee een stuk lager dan bij een abonnement waarbij je het toestel afbetaalt. Ook is Sim Only een goed abonnement voor je kind, die dan mooi jouw oude ongebruikte telefoon kan gebruiken. Handig, want anders ligt die telefoon toch alleen maar weg te stoffen in je la.

Sim Only voor op vakantie

Vergeet de aanschaf van een buitenlandse Prepaid simkaart of het nemen van een buitenlandbundel. Vanaf dit jaar kun je namelijk in de hele EU jouw bel- en internetbundels van je Sim Only abonnement gebruiken. Een belletje naar het thuisfront, om te zeggen dat je veilig op je vakantiebestemming bent aangekomen, hoef je vanwege de hoge kosten dus niet meer af te kappen. Ook kan je lekker Netflix blijven kijken in de auto richting het zuiden.

Zo regel je dubbel zoveel data en andere voordelen voor Sim Only

Het is mogelijk om zelf nog meer extra voordeel te regelen voor Sim Only. Maar om welke voordelen gaat het dan eigenlijk?

Dubbel zoveel MB’s met Sim Only

Overweeg je een Sim Only abonnement van KPN te nemen en ben je hier al klant, bijvoorbeeld omdat je via deze provider tv kijkt? Dan wordt je internetbundel twee keer zo groot. Handig voor op vakantie! In het buitenland ben je immers niet altijd in de buurt van een wifi-verbinding. De kans is daarom groot dat je dan meer data dan normaal verbruikt.

Ook op vakantie MB’s delen

Misschien hou je dankzij de dubbele data opeens MB’s over. Het is mogelijk om deze MB’s te delen met andere mensen uit je gezin. Dit kan best handig zijn: bijvoorbeeld voor als je zoontje tijdens een regenachtige dag onder de luifel een serie wil streamen. Jij kunt dan MB’s naar hem ‘overmaken’.

Elke maand 5 euro korting

Besparen op je telefoonrekening, het kan makkelijk. Ook als je het goedkoopste Sim Only abonnement hebt. En dan alsnog kun je al jouw bundels ook in andere EU-landen en een paar andere landen gebruiken. Van Spanje tot Griekenland en van Italië tot Litouwen.

Zo regel je deze voordelen

Weet je genoeg en heb je wel oren naar deze Sim Only voordelen? Op het KPN Blog lees je hoe je dit zelf regelt. Naar welk extraatje kijk jij het meeste uit? Fijne vakantie!

Leave a Response