Lifestyle

Vrijgezellenfeest vieren in Amsterdam: 5 leuke activiteiten

Redactie MannenNieuws816 views

Het is natuurlijk een prachtig moment als een van je vrienden gaat trouwen. Je wilt uiteraard het liefst dat je vrienden zo gelukkig mogelijk zijn. Toch is het ook wat minder leuk, aangezien een getrouwd man logischerwijs veel tijd met zijn vrouw doorbrengt. Jij en je vrienden zullen ‘m dus moeten delen. Maar voordat hij zijn eeuwige trouw belooft, is er natuurlijk de bachelor party, oftewel: het vrijgezellenfeest. Wat is nu een leukere locatie om een vrijgezellenfeest te vieren dan Amsterdam?

Vrijgezellenfeest in Amsterdam

Amsterdam is dé feeststad van Nederland. De stad waar (bijna) alles mag. Ben jij verantwoordelijk voor het plannen van de bachelor party? Wat is nu echt leuk om te doen met je vrienden als vrijgezellenfeest? Wij hebben 5 leuke activiteiten op een rijtje gezet!

1 Boottocht door Amsterdam

Nu we al bijna in de zomer zitten, is een buitenactiviteit natuurlijk wel zo leuk. Een leuke buitenactiviteit is een boottocht, te boeken bij één van de Amsterdam boat rentals.

Je kunt samen met je vrienden een boot afhuren om heerlijk te genieten op de Amsterdamse grachten. Met kapitein, je favoriete muziek en de nodige voorraad bier. Ook zijn er lekkere hapjes een boord en kun je specifieke dingen aanvragen, zodat het een gepersonaliseerd vrijgezellenfeest wordt. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt!

2 De Biertuin

Een andere leuke buitenactiviteit is de biertuin in Amsterdam. De ideale plek om een vrijgezellenfeest te organiseren. Want welke man houdt er nu niet van een biertje?

Hier kun je ongegeneerd bier zuipen en er worden ook lekkere hapjes geserveerd. Denk bijvoorbeeld aan hamburgers of pittige kippenpootjes.

biertuin

Lees ook: 8 toffe watersport activiteiten!

3 Rondleiding over de Wallen

De Wallen zijn een wereldberoemd fenomeen. Deze straatjes in Amsterdam waar je meisjes van plezier vindt trekken al jarenlang vele toeristen van over de hele wereld. Maar hoe gaat het er nu aan toe in deze wereld? Veel mannen zijn nog nooit bij een prostituee geweest en zullen dat ook nooit doen. Ben jij wel geïnteresseerd in het verhaal achter de Wallen? Plan dan een rondleiding over de Wallen met de bachelor. Kijk je ogen uit en achteraf kun je de bachelor verrassen met een komische striptease!

4 Erotische Escaperoom

De escaperooms schieten als paddenstoelen uit de grond. Tegenwoordig vind je ze overal in het land. In Amsterdam bevindt zich een hele speciale escaperoom. In deze escaperoom is het de bedoeling dat jij en je vrienden Lola helpen. Lola is een prostituee met een pittig karakter. Het is aan jou en je vrienden om de situatie niet uit de hand te laten lopen, want dan loopt het niet goed af… Binnen de tijd moeten jullie de boel sussen. Zal dat gaan lukken?

5 Erotische loterij in Amsterdam

We sluiten deze lijst af met een andere unieke activiteit: een erotische loterij. Wat houdt dit precies in? Het is een loterij speciaal voor jou en je vrienden. Jullie krijgen een eigen presentator, spannende strippers en een nog spannendere loterij. De loten zullen verkocht worden door prachtige dames en de prijzen die je kunt winnen zijn ook behoorlijk erotisch getint.

Wat vind jij leuk om te doen op een vrijgezellenfeest? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Leave a Response