FashionUiterlijk

De lekkerste geuren voor mannen in de zomer

Tom van Pinxteren1294 views
zomer geuren

Zomer geuren zijn een must have voor elke man. De warme maanden vragen een lekker fris luchtje op het terras. Het laatste wat je wil is een zweterige geur terwijl je op je droomvrouw afstapt. Welke luchtjes hiervoor uitermate geschikt zijn, lees je in dit artikel. Deze zomergeuren geven een nieuwe dimensie aan de zomer van 2020.

Spicebomb – Viktor & Rolf

Lekkere zomerse parfum is Spicebom. De geur van Viktor & Rolf is mix van vurige kruiden. Het luchtje is kracht, kruidig, fris en sensueel. Bij het ruiken zijn er geuren van bergamot en grapefruit te herkennen maar ook roze peper, peper, kaneelblad, tabak en vetiver. De combinatie zorgt voor een pittige oosterse houtige geur. Met deze zomerparfum weet je zeker dat je op date kunt op een warme zomeravond.

Light Blue Eau Intense – Dolce & Gabbana

D & G weet hoe je parfum maakt voor de zomer. Light Blue Intense neemt je mee naar de Middellandse Zee. Een mix van mandarijn en grapefruit, aromatische jeneverbes en sterke muskus tonen. Deze zomergeur is intens en sexy. Na het opspuiten blijft het nog uren ruikbaar. Ideaal voor een lange avond stappen in de zomerhitte. Geen vrouw kan deze geur weerstaan. Ook de normale Light Blue variant is een echte aanrader voor de zomer.

Arancia di Capri – Acqua Di Parma

Altijd al opzoek geweest naar zomergeuren met maderijn en neroli bloemen? Zoek dan niet verder. Arancia di Capri is een heerlijk parfum voor de zomer. Het luchtje ruikt fris en neemt je zo mee naar de mediterrane wereld. Met deze geur is het elke dag vakantie. Het doet denken aan het wonderschone eiland Capri. 

Capri in de zomer in een zomergeur

Mister Marvelous – Byredo

Een van de duurdere zomerparfums is Mister Marvelous van Byredo. Het is een uitgesproken en adembenemende geur met een ook iets raars. Dat maakt Mister Marvelous de bijzondere geur die het is. De prijs zit rond de 170 euro. Wellicht is het veel geld voor een zomergeur voor heren. Toch is het een luchtje waar je zeker indruk mee gaat maken.

Shower Fresh – Clean

Van de zomer geuren is Shower Fresh de aller friste. Het is simpel en verfrissend. Een parfum die doet wat zijn naam beloofd: je laten ruiken alsof je net onder de douche vandaan gestapt komt. In de geur herken je bergamot noten, citroen, tijm, munt en cederhout. De verfrissing die Clean levert, misstaat niet op een warme zomerse dag.

Zomergeuren

Acqua Di Gio Absolu – Giorgio Armani

Bij zomergeuren van heren kan Armani natuurlijk niet uitblijven. Acqua Di Gio is een sensuele versie van de bekende geur. De lucht is temperamentvol door verschillende aroma’s. Met deze parfum maak je een echt statement en draag je de zomer met je mee.

L’Homme L’Eau- Prada

Wederom een frisse zomergeur. De frisheid van neroli in combinatie met kracht en diepte van gember en amber maakt L’Homme L’Eau een fijne geur voor in de zomermaanden. Met deze parfum van Prada spring je er zo tussenuit op het terras.

Genoeg suggesties voor lekkere zomer geuren. Met deze parfums in je assortiment weet je zeker dat je een frisse uitstraling hebt op een warme avond. Ben je opzoek naar geuren voor na de zomer? In het volgende artikel lees je de top 10 parfums voor mannen in 2020. Zo kom je het jaar lekker ruikend door.

Leave a Response