Gadgets

De 5 vetste games die nog in 2020 uitkomen

Tom van Pinxteren681 views
De vetste games die nog in 2020 uitkomen

Games zijn in 2020 een belangrijke vrijetijdsbesteding geworden. Zolang we met het Coronavirus te maken hebben, zijn online activiteiten een veilige manier van interactie. Daarom in dit artikel een aantal vette games die nog dit jaar uitkomen. 

The Last of u 2, de game van 2020!

Op 19 juni is het zover. Dan wordt ‘The Last of us 2’ gereleaset. Het tweede deel speelt zich nog steeds af in een post-pandemisch Amerika. De dreiging van geïnfecteerde en wanhopige overlevenden is nog altijd aanwezig, maar het verhaal start in een vredige gemeenschap. Een gewelddadige gebeurtenis verstoort de vrede en hoofdpersoon Ellie gaat op zoek naar gerechtigheid. Volgens producent Naughty Dog is ‘The Last of us 2’ de meest ambitieuze game die zo ooit hebben gemaakt. Dit zou zomaar eens de game van 2020 kunnen worden.

Assasins Creed Valhalla de Viking game van 2020

In het najaar van 2020 komt Ubisoft met een nieuwe Assasins Creed.  Valhalla gaat de game heten. De makers van onder andere Far Cry behandelen in 2020 de verovering van Engeland. Sinds het succes van de serie Vikings hopen gamers al op een Assassin in de Viking-tijd. De hoofdpersoon van het verhaal is Eivor. Een leuke optie van de game is dat Eivor zowel een man als een vrouw kan zijn in het verhaal. De keuze is volledig aan jou! De game zal naar alle waarschijnlijkheid uitkomen in oktober. Het is nog even wachten voor je kan beginnen met plunderen.

Ghost of Tshushima, een samoerai game exclusief voor PS4

 Op 17 juli is Ghost of Tsushima verkrijgbaar. Ga als Jin Sakai de strijd aan met het Mongoolse leger en red het eiland Tsushima. De makers van de PS4 game beloven een grote open wereld met veel vrijheid. Het verhaal speelt zich af in de dertiende eeuw. Volgens de mythe werd de Mongoolse invasie van Tsushima afgestopt door een groep van tachtig samoerai krijgers. In de game kruip je in de huid van 1 van die krijgers. De verwachtingen rond het spel zijn gigantisch hoog. Word dit één van de beste PS4 games van 2020?

Halo Infinite, Master Chief keert terug in 2020

Een van de games waar naar uit gekeken wordt in 2020 is Halo Infinite. Het 6de deel in de Halo-serie. De hoofdpersoon is de onder de fans bekende Master Chief. Anders dan andere games zal Halo Infinite in 2020 op Xbox EN PC uitkomen. Veel is er nog niet bekend over het spel. Volgens geruchten zal het zich afspelen in een openwereld, maar dit is niet bevestigd. Duidelijk is dat de game in het najaar van 2020 gereleased wordt.

Godfall, de eerste PlayStation 5 van game van 2020

Godfall was de eerste game die werd aangekondigd voor de nieuwe PlayStation 5. Ergens rond december zal het spel in de winkel liggen, rond de tijd dat ook de nieuwe console van Sony uitkomt. In het verhaal kan de gamer kiezen tussen drie karakters. In een fantasiewereld moeten drie ridders een apocalyptische situatie voorkomen. Door de drie hoofdpersonen is het mogelijk om het verhaal met meerdere personen te spelen. Door de trailer is de hele gamewereld enthousiast geworden over Godfall.  Oordeel zelf.

Geen Zelda, Battlefield, Wolfenstein of Tomb Raider games in de resterende maanden van 2020. Wel een aantal hele mooie andere games. Omdat de meeste games uit het artikel nog even op zich laten wachten, lees hier hoe je jouw zolder ombouwt tot gamezolder. Dan ben je er helemaal klaar voor als het zover is.

Leave a Response