Reizen

De mega caravan voor een luxe kampeervakantie

Tom van Pinxteren756 views
Mega caravan

We zien allemaal wel eens een mega caravan over de snelweg langskomen. Een gigantisch bakbeest achter een dikke SUV. Het heeft weinig meer met kamperen te maken, maar stiekem is het ook wel heel gaaf. In dit artikel wordt de Rolls Royce onder de grote luxe caravans besproken.

De duurste mega caravan op de markt

Tijdens een luxe kampeervakantie is de Kabe Imperial de caravan serie om in te zetten. Als geld geen rol speelt is dit de beste keuze. Je kunt een luxe caravan kopen voor ongeveer honderdtwintigduizend euro. Een vors bedrag, maar daar krijg je dan ook een 11,57 meter lange Kabe Imperial TDL 1000 voor terug. Het mooie is dat je met een BE-rijbewijs gewoon mag rijden met deze grote caravan achter je auto. Let we op dat het gewicht van de caravan niet hoger is dan 2800 kilo. Er is zelfs een juwelen collectie van de Imperial-serie beschikbaar.

De Kabe Imperial vanbinnen

In de grote caravan vind je een keuken. Het is van alle gemakken voorzien en is vele malen luxer dan de standaard caravankeuken. Koken in de Imperial doe je op inductie, maar hij heeft ook twee gaspitten. Ook zit er diverse inbouwapparatuur verwerkt in de caravan zoals een grote caravan en een vriezer. De WC hoeft niet regelmatig geleegd te worden zoals dit bij normale caravans wel het geval is. Alles wordt direct verbrand en dit zorgt ervoor dat je maar eens per jaar hoeft schoon te maken. De grote caravan is voorzien van heerlijk tweepersoonsbed en een grote zithoek. Deze is in drie verschillende varianten bekleding verkrijgbaar. Het is mogelijk een 3, 5 en 8 persoons-uitvoering te kiezen. Vanbinnen is er 22 vierkante meter om in te leven.

Gadgets voor op jouw luxe kampeervakantie

De Kabe Imperial TDL 1000 is voorzien van een hotspot zodat je niet zonder internet hoeft te zitten op vakantie. Ook zijn er in het nieuwste model oplaat punten op genomen voor je mobiele apparaten. Leg je telefoon neer op de aangewezen plek en hij laat draadloos op. Ook is de mega caravan voorzien van een Kabe Premium Sound System DAB. Airco en sfeervolle LED-verlichting mag natuurlijk niet ontbreken.

Rondleiding door de grootste caravan

Hier volgt een video om een beeld te geven van de Kabe Imperial.

Voor een luxe kampeervakantie is de Kabe Imperial TDL 1000 de ultieme mega caravan. Hij is van alle gemakken voorzien. Je zal echt niks tekortkomen. Natuurlijk is rijden nog wel spannend met dit enorme gevaarte achter de auto. Wil je nog meer ideeën voor je luxe vakantie? Het kan natuurlijk dat je niet houdt van het campingleven. In het volgende artikel lees je over de mooiste hotels ter wereld

Leave a Response