Films & Series

Nieuwe Game of Thrones promo-video: het 8e seizoen komt er aan!

Jaro764 views
game of thrones

Hoewel het alweer een tijdje geleden is dat het er een nieuw seizoen van Game of Thrones uitkwam, behoort deze serie tot dé populairste series van het moment. Het gevecht om de troon komt langzaam ten einde aangezien er nog maar één seizoen resteert. HBO heeft recentelijk de releasedatum bekend gemaakt en zij publiceerde tevens een promo-video!

The Game of Thrones

De serie is gebaseerd op de populaire boekenreeks van George R.R. Martin. Het verhaal speelt zich af in een fictieve wereld waar een aantal families strijd om de troon. Tot nu toe zijn er 7 seizoenen en maar liefst 67 verschenen.  De eerste aflevering van het achtste seizoen wordt in april 2019 uitgebracht. De Game of Thrones fans moeten dus nog eventjes wachten!

Seizoen 8

Al eerder werd bekend dat het achtste seizoen uit slechts 6 afleveringen zal bestaan. Elke week zal er een nieuwe aflevering uitkomen. Wel worden de afleveringen een stuk langer (langer dan een uur), in tegenstelling tot de gemiddelde 40 minuten per aflevering.

De strijd gaat door!

Het zevende seizoen eindigt met nieuwe samenzweringen en de strijd om de troon ligt helemaal open. Waar de Lannisters het voorheen voor het zeggen hadden, hebben Jon en Dany hun krachten samengespannen om hier een einde aan te maken. Met twee draken en een leger Noorderlingen hopen zij de Lannisters te kunnen verslaan. Hoe zal dit aflopen? Hieronder de promo-video die recentelijk werd uitgebracht door HBO! Weliswaar geen nieuwe beelden, maar wie weet komen die snel!

Waar te zien?

De exacte relausedatum is nog niet bekend, maar het wordt dus ergens in April. Waar kun je deze gloednieuwe afleveringen nu bekijken? Ziggo heeft aangekondigd dat de afleveringen exclusief via hun te zien zullen zijn. Een dag na de uitzending in de Verenigde Staten zal de nieuwe aflevering via Ziggo Movies en Series XL te zien zijn.

Spin-off

Overigens is het achtste seizoen niet het laatste wat we van Game of Thrones zullen zien. De regisseurs hebben al een eerste prequel aangekondigd, waarin niemand minder dan Naomi Watts de show steelt. Deze serie speelt zich enkele duizenden jaren voor het verhaal van Game of Thrones af. De serie heeft nog geen naam en er is verder nog weinig bekend, maar wij kijken er in ieder geval al naar uit!

Kun jij ook net als ons niet wachten tot het nieuwe seizoen te zien is? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Jaro
Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van de lifestyle blog Tipify. Hier vind je handige tips voor jongvolwassenen.

Leave a Response