Uncategorized

Trouwpakken trends 2016

Redactie MannenNieuws2121 views
grijs trouwpak

Me, myself and I: een trouwpak op jouw maat

De tijd dat trouwpakken onderling inwisselbaar waren en er niet veel keuze was behalve zwart of donkergrijs, ligt definitief achter ons. In modejaar 2016 bepaal jij de regels voor een trouwpak dat helemaal aansluit bij je persoonlijkheid. Zowel in kleur, pasvorm als accessoires krijg jij volledig vrij spel. Met deze tips van Blacktie kan je alvast op weg, om een trouwpak te vinden dat zowel trendy als gepersonaliseerd is.

De kleuren maken de man: blauw of bordeaux

Elektrisch blauw is zowat dé modekleur voor trouwpakken, en ook in 2016 houdt de trend stand. Hou de rest van je outfit rustig, met bruine leren schoenen en een hemd in een zachte kleur, zodat het blauw alle aandacht krijgt. Je houdt van kleur, maar wil eens iets anders? Bordeaux is de way to go. Vooral in de herfst en winter staat deze gewaagde rode kleur erg mooi. Combineer met een sec wit hemd, of maak het gewaagd met zachte roze details.

Saai is het nieuwe spannend

Ook grijs behoort tot één van de trendkleuren voor 2016, maar denk allerminst dat dat betekent dat het er saai aan toe moet gaan. Grijs is immers zo makkelijk te combineren met allerlei kleuren, dat een spannende look gegarandeerd is. Van chique zwart tot gewaagd geel, grijs kan het aan. In de categorie grijs verdient ook tweed een vermelding. Dit patroon, ooit het trademark van de Oxford generatie, staat voor een gesofisticeerde maar stijlvolle look.

grijs trouwpak

Strak in pak

Goed nieuws voor fitnessfanaten die van plan zijn in het huwelijksbootje te stappen. Anno 2016 zijn trouwpakken strakker dan ooit, en om je getunede lichaam in de verf te zetten. Van superslim tot zelfs skinny, de trouwpakken worden zowel in de broek als in de vest ingenomen voor een minimalistische en trendy look. Geen tijd meer om nog een vetrandje weg te werken? Je kleermaker weet hoe een vest in te nemen zodat je trouwpak afslankt, zodat je alsnog super strak voor de dag komt.

De finish touch: accessoires voor een gepersonaliseerde look

Je hebt de kleur, stof en pasvorm gekozen, en bent zo goed als klaar om naar het altaar te stappen. Vergeet echter niet om je look nog wat te personaliseren met de juiste accessoires. In modejaar 2016 draait alles rond jou, en ook jouw trouwpak mag wat van je persoonlijkheid weggeven. Een pin van je hobby in je borstzakje bijvoorbeeld, van een skateboard tot een gitaar. Een felgekleurd strikje geeft een speelse toets, terwijl een zakhorloge een tikje grandeur aan je outfit geeft. In 2016 kan en mag het allemaal.

accessoires trouwpak

Daar komt de bruidegom

In 2016 is het dus niet alleen de bruid die op modevlak alle aandacht naar zich toetrekt. Ook de bruidegom krijgt zijn zegje om stijlvol voor het altaar te verschijnen. Onthoud, naast deze tips over kleur, pasvorm en accessoires, ook om een trouwpak te kiezen aangepast aan het seizoen, en waar jij je lekker in voelt. Nog wat extra advies nodig? Bij een winkel gespecialiseerd in trouwpakken kan je steeds terecht voor meer advies!

Leave a Response