Vrouwen

5 fouten die elke man weleens in de slaapkamer heeft gemaakt!

Jaro1235 views
fouten-slaapkamer

Wij mannen zijn natuurlijk de koning van de slaapkamer. Echter kan altijd alles beter. Zo ook de skills onder de deken… Onder het mom van ‘Van je fouten moet je leren’ hieronder 5 fouten die elke man weleens in de slaapkamer heeft gemaakt! Zo kun je er in ieder geval voor zorgen dat je deze fouten vanaf nu niet meer maakt!

1. Je slaat het – o zo belangrijke – voorspel over

We weten het wel, maar doen er verder niets mee… Een vluggertje is natuurlijk erg spannend, maar over het algemeen vinden vrouwen het erg belangrijk dat je de tijd neemt. Het voorspel is daarom essentieel en helaas wordt dit vaak overgeslagen door de ietwat gehaaste mannen. Doe dit dus vooral niet. Voorspel kan verschillende vormen hebben. Zo kan dit bestaan uit zoenen, strelen, masseren of orale seks. Warm elkaar op en wees niet te gehaast. Zo ben je samen helemaal klaar voor het echte werk!

2. Onverzorgde schaamstreek

De meeste vrouwen houden ervan als het er verzorgd uitziet daarbeneden. Het liefst hebben vrouwen het kaal. Enkelen houden wel van wat beharing, mits het goed bijgehouden wordt. Je kunt het dus het beste daarbeneden netjes gladscheren. Wil je toch je bos laten staan? Zorg dan wel dat je het trimt. Anders ziet ze straks door de bomen het bos niet meer…

fouten-slaapkamer2

Lees ook: Deze rare dingen doen vrouwen om te laten zien dat ze je leuk vinden!

3. Onhandigheid

Je ziet het vaak in films: koppels die op een handige en sensuele manier elkaar van de kleren ontdoen. In real-life gaat dit er helaas vaak niet zo aan toe en dat is voor veel vrouwen een flinke afknapper. Als jij minuten nodig hebt om jezelf van je sokken te ontdoen, dan is al het voorspel voor niets geweest. Probeer dus op een voorzichtige, maar mannelijke manier je eigen kleren – en die van haar – uit te trekken zonder dat je loopt te klooien.

4. Zwijgen

Heel erg luidruchtig kreunen is natuurlijk een afknapper, maar als je echt doodstil bent dan is dat ook niet fijn voor je bedpartner. Zo geef je haar het gevoel dat ze niet goed genoeg is of dat je het niet naar je zin hebt. Geef haar af en toe dus een complimentje en laat je een beetje gaan!

fouten-slaapkamer3

Lees ook: Dit zijn de mooiste vrouwen van 2018

5. Het naspel overslaan

Je weet dus nu dat het voorspel essentieel is. Het naspel moet je echter ook niet overslaan. Ga niet wanneer je net klaargekomen bent gelijk iets anders doen, maar geniet samen nog even na. Toon een beetje affectie en je zult een gelukkige vrouw achterlaten!

Welke fouten heb jij weleens gemaakt? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Jaro
Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van de lifestyle blog Tipify. Hier vind je handige tips voor jongvolwassenen.

Leave a Response