Vrouwen

Deze rare dingen doen vrouwen om te laten weten dat ze je leuk vinden

Jaro1221 views
vrouwen-leuk-vinden

Voor menig man is het vrouwenbrein een mysterie… Vrouwen zitten nu eenmaal anders in elkaar als mannen en dit maakt ze eigenlijk alleen maar aantrekkelijker. Wel kan het lastig zijn om een vrouw te peilen. Hoe weet je nu of een vrouw je leuk vindt? Hieronder 5 bizarre dingen die vrouwen doen om te laten weten dat ze je leuk vinden!

1. Smile!

He tis natuurlijk normaal om te (glim)lachen als je met iemand in gesprek bent die je wel ziet zitten. Vrouwen zijn af en toe echter wat extreem op dit gebied. Als ze je leuk vindt zal ze non-stop haar mooiste glimlach opzetten. Hoofd schuin, kin iets lager en fijngeknepen oogjes maken deze flirt-manoeuvre compleet. Om het af te maken wordt er bij elke grap natuurlijk gelachen.

vrouwen-leuk-vinden-2

Lees ook: Uit deze landen komen de allermooiste vrouwen!

2. Mijn pet!

Onder het mom van ‘meisjes plagen, kusjes vragen’, worden op volwassen leeftijd de rollen omgedraaid. Als een vrouw je wel ziet zitten zal ze je muts of pet opdoen. Dit is ten eerste een compliment voor je kledingstijl en ten tweede een teken dat ze niet wilt dat je weggaat. Welke man verlaat de club nu zonder zijn muts of pet? Deze tactiek wordt veelzijdig toegepast in clubs, barretjes en andere horecagelegenheden.

3. Naïef

Is je het ooit opgevallen dat vrouwen tijdens een date nogal naïef over (willen) komen? Wij kunnen je alvast verklappen dat dit allemaal part of the plan is. Quotes als ‘Huh, dat wist ik nog niet!’ of ‘Ik snap het niet, kun jij het mij uitleggen?’ worden door vrouwen vaak met opzet in de conversatie gegooid. in 9 van de 10 gevallen weet de vrouw echt wel waar het over gaat, maar ze wil jouw (de man) het gevoel geven dat je superslim bent.

vrouwen-leuk-vinden-3

Lees ook: Dit zijn de mooiste sportvrouwen!

4. Haar

Een ander kenmerk van de verliefde vrouw is het spelen met het haar. En dat heeft niets te maken met gezegde ‘Met de handen in het haar zitten’. Het geeft aan dat ze het beste wel spannend vindt en dat ze geïnteresseerd is.

5. Aanraken

Een ander ding wat een vrouw doet als ze je leuk vindt is aanraken. En dan hebben we het niet over een overduidelijke tongzoen of intieme dans, want als deze situaties zich voordoen ben je natuurlijk al binnen. Nee, een vrouw zal je ‘subtiel’ aanraken wanneer ze je leuk vindt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tikje op je biceps of schouder. Wanneer ze haar hand op je bovenbeen legt ben je helemaal binnen. Speel het spelletje vooral mee en bouw samen die seksuele spanning op!

vrouwen-leuk-vinden-4

Zijn we nog bizarre dingen vergeten? Laat het ons weten in de comment hieronder!

Jaro
Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van de lifestyle blog Tipify. Hier vind je handige tips voor jongvolwassenen.

Leave a Response