Films & Series

5 types vrienden waar je liever geen film mee kijk!

Jaro919 views
vrienden film

Tegenwoordig kijken we bijna geen tv meer. Door de komst van apps als Netflix en Videoland wordt (digitale) televisie naar de achtergrond gedreven. Films en series zijn vele malen populairder als televisieprogramma’s. Alleen kijken is natuurlijk leuk. Heerlijk in je bedje een serie bingen of een leuke film kijken is erg ontspannend. Samen met vrienden een filmavondje houden is op zijn tijd natuurlijk ook erg vermakelijk. Paar biertjes, popcorn erbij en een goede film uitkiezen. Een heerlijk ontspannen avondje met je maten! Toch zijn er een paar types vrienden die je liever niet uitnodigt voor een gezellige movienight. Wij hebben 5 types op een rijtje gezet!

1 De slaper

Een movienight start je natuurlijk niet om zeven uur ’s avonds… Voordat al je vrienden aanwezig zijn is het vaak al een uurtje of negen. Eerst een biertje drinken en de film start je rond een uurtje of tien. Dit betekent dat de film rond middernacht afgelopen is. Voor de meesten is dat geen probleem, maar je hebt er altijd vrienden tussen zitten die moeite hebben met laat opblijven. Deze ‘slapers’ vallen al na een uurtje in slaap. Gevolg? Jij moet ze na de film gaan vertellen hoe de film is afgelopen… Vermoeiend!

2 De laatkomer

Dan heb je ook nog de vriend die altijd te laat komt. Niet erg wanneer jullie gezellig een biertje aan het drinken zijn. Wel is het erg vervelend als die ene vriend pas halverwege de film komt aanzetten. Ten eerste moet de film op pauze en ten tweede moet je hem de eerste helft van de film gaan uitleggen.

3 De smakker

Wanneer je met vrienden een film kijkt, wordt er natuurlijk ook lekker gesnackt. Chips, popcorn of misschien zelf wel een vette hap uit de frituur. Nou moeten we eerlijk bekennen dat het geluidloos eten van popcorn een hele opgave is, maar je hebt ook mensen die overdrijven. Sommige mensen eten zo luid en dat kan erg storend zijn. Al helemaal wanneer je een scene aan het kijken bent waarin iets belangrijks wordt uitgelegd.

smakker

Lees ook: Dit zijn de 5 vetste films van 2019 volgens IMDB!

4 De prater

Een film kijken met vrienden is zoals we eerder schreven erg gezellig. Tijdens de film wil je echter dat er niet gepraat wordt, punt. Je wilt het liefst helemaal opgaan in het verhaal en ongestoord kunnen genieten van de film. Toch zitten er altijd vrienden tussen die daar anders over denken. Vrienden die constant dingen vragen omdat ze niet op zitten te letten of vrienden die gaan praten wanneer het spannend wordt. Dit type vriend nodig je dus beter niet uit voor een avondje film kijken…

5 De betweter

Dan heb je er ook nog vrienden tussen zitten die van tevoren de verhaallijn van de film al denken te kennen. Continu worden er mogelijke verlopen van de film gedeeld en wanneer hij dan een keertje gelijk heeft, dan hoor je ‘ik zei het toch!’. Om moe van te worden…

En.. Herkenbaar? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Jaro
Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van de lifestyle blog Tipify. Hier vind je handige tips voor jongvolwassenen.

Leave a Response