Films & Series

Nieuwe hitserie op Netflix: Safe

Jaro1150 views
Safe-netflix

Ken je de serie ‘Dexter’ nog? In deze geweldige serie volgen we de seriemoordenaar Dexter. Deze sympathieke analist bij de politie houdt er een nogal gure hobby op na. In de avonduren veranderd deze spontane wetenschapper in een aan bloed verslaafde seriemoordenaar. De rol van Dexter wordt gespeeld door Michael C. Hall die dit op schitterende wijze heeft gedaan. Nu, ruim 5 jaar na de laatste aflevering van Dexter is Micheal C. Hall te zien in een nieuwe serie: Safe. De serie is vanaf 10 mei te zien op Netflix en de verwachtingen zijn torenhoog!

Safe

Goede thriller-series zijn altijd welkom. Zeker als de hoofdpersoon gespeeld wordt door een geweldige acteur. Michael C. Hall keert terug in een serie, maar dit keer niet als psychopaat, maar als bezorgde huisvader. Voor Micheal een iets andere rol, maar na het bekijken van de trailer kunnen wij niet wachten. Bekijk de spannende trailer hieronder:

Duistere thriller

Tom (Michael C. Hall) is een chirurg met twee dochters. Twee jaar geleden heeft hij zijn vrouw aan kanker verloren en op het moment voedt hij zijn dochters alleen op. Dit is geen gemakkelijke taak, maar de zorgzame Tom doet er alles aan om zijn meisjes te beschermen. Op een gegeven moment gaat het fout… Een van zijn dochters raakt op mysterieuze wijze vermist en Tom zijn wereld stort in. De politie onderzoekt de vermissing, maar dit is voor Tom niet genoeg. Tom kan niet stilzitten en kiest ervoor zelf op onderzoek uit te gaan. Dit is natuurlijk goed te begrijpen, maar op een gegeven moment staat Tom voor een belangrijke keuze. Hoe ver wilt Tom gaan om zijn familie te beschermen? Wilt hij zijn onderzoek ook voortzetten als dit ten koste van zijn eigen veiligheid gaat?

Safe-netflix-3

Lees ook: The Wire: een van de meest onderschatte series ooit!

Overige cast

Naast Michael C. Hall speelt ook Amanda Abbington een rol in Safe. Deze actrice ken je vast van haar rol in de Britse serie ‘Sherlock’. Amanda speelt in Safe de rol van Sophie. Sophie is de detective die het onderzoek naar de vermissing van het meisje leidt. Zelf is Sophie ook een alleenstaande ouder, wat ervoor zorgt dat ze extra betrokken raakt bij Tom’s verhaal en de vermissing.

Netflix Original

Het platform Netflix wordt steeds groter. Zo maakt Netflix sinds een aantal jaren ook zijn eigen films en series. Deze worden ook wel ‘Netflix Originals’ genoemd. Safe is zo’n Netflix Original en het complete eerste seizoen zal vanaf 10 mei te zien zijn. Het complete eerste seizoen telt 8 afleveringen. Let ‘the binge’ begin!

Safe-netflix-2

Kun jij na het zien van de spannende trailer ook niet wachten tot de serie uitkomt? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Jaro
Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van de lifestyle blog Tipify. Hier vind je handige tips voor jongvolwassenen.

Leave a Response